De jaren vliegen voorbij: Wanneer had Milli Vanilli deze hit?

Als iemand de ‘dr Frankenstein van de popmuziek’ genoemd mag worden, dan is dat producer en zanger Frank Farian wel. Hij wist goed klinkende sound en looks te combineren, zonder dat die ook echt wat met elkaar te maken hadden. Milli Vanilli is uit zijn geest ontsproten, maar het duo ging de geschiedenis in als de eerst winnaar die zijn Grammy Award weer moest inleveren, toen bekend werd dat ze zelf geen noot gezongen hadden van het album waarvoor ze de prijs hadden gewonnen. Bovendien bleek dat ze ook playbackten tijdens al hun live-concerten. Lees hier meer over dit fenomeen. Girl I’m gonna miss you is een van de nummers die te beluisteren is in de Number One Show van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.