Sky on fire and many more

Vat het niet op als belediging, maar ‘Handsome Poets’ klinkt beslist niet als een Nederlandse band. We zochten het even op op Wikipedia, maar werden verrast door dit gegeven. We hadden de band meer in de hoek van Nieuw-Zeeland of Australië gedacht.

Wat hadden we het mis: ,,Handsome Poets namen op 29 maart 2012 het nummer Sky on Fire op in de Bullet Sound Studio. Op 3 mei speelt de band Sky on Fire voor het eerst live op het Harare International Festival of Arts in Zimbabwe. Handsome Poets doet daarnaast mee aan het speciale “Outreach Program” van HIFA, wat inhoudt dat ze naast het optreden deelnemen aan verschillende “awareness-projecten”, waaronder een optreden in Harare Central Prison en op First Street Harare.” De band blijkt nog steeds te bestaan na wat personeelswisselingen, maar sinds 2018 hebben we er geen nieuwe muziek meer van gehoord.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.