Stayin’ alive with Hit100

Ach, uit de tijd dat videoclipjes nog simpel waren. ‘Weet je wat jongens, we gaan gewoon naar stationsgebouw en daar lopen jullie doorheen en zingen wat’, mooi om te zien (en te luisteren!) naar dit historische materiaal van de Bee Gees. Het is een van de nummers in de reclamevrije programma’s van Hit100 deze week. Have fun…and stay alive!

Even gezocht uit nieuwsgierigheid, waar dit gefilmd was en meerdere bronnen zeggen dat het gewoon een Hollywood-set was: The music video shows the group singing the song on an abandoned subway terminal set at MGM Studios, directly opposite the one where the Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band movie was being filmed at the same time.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.