Wij laten ons graag leiden door Sheppard

Om eerlijk te zijn Sheppard kan niet veel fout doen bij ons. Van elke nieuwe release worden we blij. Zo ook met deze Learning to fly. Uiteraard te beluisteren in de reclamevrije programma’s van Hit100 van deze week. En even het geheugen opfrissen. Wie zijn Sheppard? Wikipedia kom er maar in: Sheppard ontstond in 2009 toen George Sheppard en zijn zussen, Amy en Emma samen met Jay Bovino en later nog 2 andere muzikanten, Michael Butler en Dean Gordon, de band vormden.

Hun debuutsingle verscheen in 2014. Geronimo bereikte de eerste plaats in Australië en verscheen later in andere hitparades, zoals in Nieuw-Zeeland, Zwitserland, Ierland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Nederland en België. In 2018 haalde Sheppard opnieuw de internationale hitlijsten met Coming Home. In Nederland kreeg dit nummer veel bekendheid tijdens het WK voetbal in Rusland, nadat de NOS Coming Home gebruikte als afsluitingsnummer van het programma Studio Rusland.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.