Hit100 makes your weekend

We kunnen wel wat positieve energie gebruiken: natuurlijk vanwege de maar voortdurende covid-situatie, maar ook omdat het voorjaar ditmaal maar wat moeizaam op gang komt. Daar komt dan de kracht van muziek om de hoek kijken! We hebben bij Hit100-nl ons laatje ‘Vrolijke muziek’ maximaal opengetrokken en daar lag bovenop dit nummer ‘Brand New Day’ van de Wiz Stars, waar natuurlijk bekende namen als die van Diana Ross en Michael Jackson achter schuil gaan. Pak je luie stoel en geniet! Drie uur lang reclamevrije radio, alleen voor jou.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.