Janet Jackson komt zelf langs bij Hit100

Hoe zou het nu met Janet Jackson zijn? Tijd niets meer van gehoord. Maar gelukkig hebben we de hits nog. Zoals deze ‘Together Again’. Als je zin in een dansje hebt, ga je gang! Het is een van de nummers die je deze week kunt beluisteren in de reclamevrije programma’s van Hit100.

Volgens Wikipedia is ze echter nog full-speed actief: In februari kondigde Jackson haar langverwachte twaalfde studioalbum aan. De titel Black Diamond baseerde de zangeres op zichzelf. Ze schreef dat de zwarte diamant onverwoestbaar is. Ook kondigde ze de bijbehorende wereldtournee Black Diamond aan. De tournee zou in juni starten in de Verenigde Staten, maar werd in verband met COVID-19 tijdelijk afgelast. Ook het album werd in de ijskast gezet.

Jimmy Fallon

Ter promotie van de aankondiging van het nieuwe project verscheen Jackson in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en in On Air With Ryan Seacrest. Verder bracht ze een verrassingsbezoek aan het ochtendpraatprogramma The View, waarin ze het hele publiek verraste met kaarten voor de tournee. Begin 2021 werd bekendgemaakt dat Jackson meer dan duizend kledingstukken zou gaan veilen.

Ook werd bekend dat er een vier uur-durende documentaire wordt gemaakt over het leven van Janet met vele niet eerder uitgebrachte beelden van de zangeres. Deze documentaire staat gepland voor begin 2022 (wanneer het 40 jaar geleden is dat haar debuutalbum verscheen).

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.