Reach out, we’ll be there

Er zit heel wat dramatiek in de klanken van Reach out I’ll be there van de Four Tops. Volgens mij is het nummer ooit gebruikt bij de sluiting van een van de zeezenders (kan daar nu niet zo gauw een bevestiging van vinden, dacht dat het Radio London was). Hier boven in hd-kwaliteit een opname van de uitvoering van dit nummer. Lekker om zo de lente van 2021 in te gaan! Het is ook te beluisteren in een van de reclamevrije programma’s van Hit100 deze week.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.