Hit100: Built to last

Ideetje: Een keer een top 500 maken van ‘typische radioplaatjes’. Nummers die het al-tijd lekker doen op de radio. Die heerlijk in het gehoor liggen en die je zo meezingt. In dat rijtje hoort dan ook Built to last van Mêlée thuis. Voor wat betreft Nederland was dit een eendagsvlieg. Mêlée was namelijk een poprock-kwartet uit het Californische Orange County in Amerika. Tot en met 2010 brachten ze nummers uit, maar behalve dit Built to last (uit 2008) kreeg in de lage landen geen nummer voet aan de grond.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.