Thank you Nick Kamen (1962-2021)

Hij was geen groot artiest, maar de twee nummers die hij de wereld heeft nagelaten zorgen wel keer op keer voor een vrolijk gevoel. RTL kijk zo terug op zijn artiestenleven: ,,De Britse zanger en model Nick Kamen is overleden. Dat heeft een vriend van zijn familie bevestigd aan de Britse nieuwssite BBC. De artiest, bekend van onder meer zijn hit ‘I Promised Myself’, is 59 jaar geworden. Kamen verwierf in de jaren 80 bekendheid door zijn hoofdrol in een commercial van spijkerbroekenmerk Levi’s, waarin hij in boxershorts wacht in een wasserette tot zijn broek gewassen is. Ook was hij bekend van het door Madonna geschreven liedje ‘Each Time You Break My Heart’. “

Te beluisteren deze week op Hit100:

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.