Whiskey in the jar, sweet memories

Een klassieker die altijd tussendoor kan: Whiskey in the jar van Thin Lizzy uit 1973. Thin Lizzy is een Ierse hardrockband. De kern van de band vormden zanger en bassist Phil Lynott en drummer Brian Downey. De samenstelling van de band wisselde in de loop der jaren regelmatig. Naast frontman zanger/bassist Phil Lynott waren de opmerkelijkste leden Brian Robertson en Scott Gorham. Deze week te beluisteren in een van de reclamevrije programma’s van Hit100.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.