Herinner je je deze nog: Gangam Style – Psy (2012)?

Bijna 10 jaar geleden veroverde deze eendagsvlieg de wereld. Als je nu dan weer naar de bijbehorende video kijkt kun je toch wel begrijpen waarom het een succes werd, ondanks de minimale lyrics en pompende muziek. Er is erg goed over de choreografie na gedacht. Dit dansje doe je makkelijk na bij elk feestje! En dat dansje was natuurlijk de unieke handtekening onder dit nummer. En met enige drankjes op straffeloos ‘Hey Sexy Lady!’ in de kroeg mogen roepen, omdat dat nu eenmaal in dit nummer gebeurt, dat helpt natuurlijk ook mee.

Het is een van de nummers die voorbij komt in de Number One Show van deze week. Hier onze drie reclamevrije uren:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.