Met de lift? Graag: Push the button

Als je denkt dat de Sugababes iets van het verleden is, dan heb je het mis. De Britse meidengroep bestaat nog steeds en produceert ook nog muziek. Een van de laatste ‘roddels’ is dat bandlid Keisha Buchanan de rechten op de groepsnaam voor Amerika wist te verwerven. Copyrights blijft altijd wel een dingetje. De band werd in 1998 opgericht en heeft inmiddels 24 singles uitgebracht, waarvan 20 in Nederland. (Bron)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.