Come to the plage with me

Deze week staat het nummer Plage van de Crystal Fighters centraal. Even je kennis over deze band dankzij Wikipedia bijspijkeren: Crystal Fighters is een Engelse/Spaans band, die electro(pop) muziek maakt. De band bestaat uit twee leden uit Groot-Brittannië, één uit Amerika en twee zangeressen uit Spanje. De band is oorspronkelijk gevormd in Navarra (Spanje) in 2007, maar heeft zich daarna in Londen gevestigd. In Nederland is de band vooral bekend door het nummer Plage. Hun debuutalbum is Star Of Love, dat in oktober 2010 uitkwam. Op 12 september 2014 maakte de band op Twitter bekend dat drummer Andrea Marongiu onverwacht overleden is. Nummers van de band zijn als soundtrack gebruikt in de voetbalgame FIFA: Follow in FIFA 13, Love Natural in FIFA 14 en Another Level in FIFA 19.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.