Rag Doll en andere herinneringen

Frankie Valli en de Four Seasons, toch een beetje ondergewaardeerd in de radiowereld. Want wanneer hoor je hun hits voorbij komen? En ze hebben er heel veel gemaakt in de jaren zestig (en later ook nog een paar). We maken het een beetje goed bij Hit100 deze week door het nummer Rag Doll te draaien in de reclame vrije programma’s.

Nog even wat Wiki-weetjes over deze zanger: Frankie Valli (Newark, 3 mei 1934), geboren als Francis Stephen Castelluccio, is een Amerikaanse zanger van Italiaanse komaf. Hij is het meest bekend als leadzanger van The Four Seasons. Valli vormde samen met Tommy DeVito, Nick Massi en Bob Gaudio The Four Seasons. Met deze groep scoorde hij wereldwijd grote hits met liedjes als Sherry, Big Girls Don’t Cry, Walk Like a Man, Rag Doll en December, 1963 (Oh, What a Night).

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.