Kerstfeest met Roy Orbison

Roy Orbison had de nodige tegenslag in zijn leven te verwerken. Lees maar mee wat de Top40 onder andere over hem schrijft: ‘Er vonden grote tragedies in zijn privéleven plaats. Zijn vrouw Claudette kwam in 1966 om het leven bij een motorongeluk en twee van zijn drie zoons vonden in 1968 de dood bij een brand in zijn landhuis. De carrière van Roy kwam in een diep dal terecht. De hits bleven uit en het (grote) publiek leek hem vergeten te zijn. Zijn concerten in Engeland werden nog wel goed bezocht omdat de fans hem trouw bleven, maar in zijn thuisland Amerika bleek dat volkomen anders.’

En dat terwijl hij net onder andere met Oh, Pretty Woman een gigantische hit in het najaar van 1964/voorjaar 1965 een gigantische hit had gescoord. Je hoort het nummer in de programma’s van Hit100. Hier is weer 3 uur reclamevrije radio in kerstsfeer dit keer:

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.