Eventjes – flits! – naar 1979: Richie Family

Hit100 is niet alleen een (online) radiozender, maar ook een tijdmachine. We brengen je gedachten met hulp van muziek naar andere decennia. Zoals het jaar 1979 toen de Richie Family met The American Generation de hitlijsten aanvoerde.

Wie waren ze? (komt er maar in Wikipedia:) The Ritchie Family was een Amerikaans vrouwentrio uit Philadelphia. Het trio bestond uit Afro-Amerikaanse zangeressen en werd opgericht door de Franse producenten Jacques Morali en Henri Belolo. Van 1975 tot 1977 nam de groep vier albums op, waaronder Brazil (1975) en African Queen (1977). De naam van de groep was gebaseerd op de voornaam van hun platenproducent Richie Rome.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.