One hit wonder: Drum Theatre

Om eerlijk te zijn kwamen we dankzij het programma ‘De meest gevaarlijke wegen ter wereld’ op dit nummer. In een van de afleveringen waren de deelnemers namelijk op zoek naar ‘Eldorado’, wat een gigantische krater bleek te zijn. Maar bij ons prikte het het geheugen en kwam de het nummer ‘Eldorado’ van Drum Theatre binnen. Lekker plaatje om mee over wegen te racen.

Wie waren Drum Theatre? Het was een Britse groep die in 1985 een internationaal succes boekte met dit nummer. Daarna probeerden ze het nog met 3 singles, maar die flopten in ieder geval in Nederland en ook in hun thuisland was het succes snel voorbij. Wel te beluisteren in de reclamevrije programma’s van Hit100 van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.