Join the Babysitters Circus

The Babysitters Circus is een eendagsvlieg. En waarom de mensen op bovenstaand filmpje op straat dansen blijkt uit de volgende toelichting op de band:

The Babysitter Circus is een samenwerking tussen Jason Kerrison en Tim Skedden, rapper Jamie Greenslade en zanger Selwyn Leaf. De band legde zich toe op elektronische dansmuziek en had eind 2011 een top 10 succes met hun nummer Everything’s Gonna Be Alright.

In maart 2012 selecteerde Radio 538 voor het goede doel Action 538 voor War Child het lied voor Flashmobs in het hele land uit. Daarop dansten willekeurig bijeengeroepen mensen volgens een bepaalde choreografie op verschillende plekken. En vervolgens kwam het nummer ook in de Nederlandse hitparade terecht…

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.