Hit100 and a perfect world

“Perfect World” is een lied uitgevoerd door Huey Lewis and the News en uitgebracht als de eerste single van het album Small World eind juni 1988. De single piekte op nummer drie op de Amerikaanse Billboard Hot 100 en # 48 op de UK Singles Chart .

Het lied is een optimistisch commentaar op de hoop en dromen van een mens [3], evenals op onze persoonlijke gedachten. Het lied vertelt de persoon om “te blijven dromen”, omdat er nooit een perfecte wereld zal zijn. Het nummer geeft toe dat het leven niet perfect is, maar vertelt de luisteraar om de kracht van positieve dromen te gebruiken om met de realiteit om te gaan. Mooi hè? Vooral als je bedenkt dat Huey Lewis het ergste is overkomen wat je als muzikant kan gebeuren: Hij wordt namelijk doof.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.