Is Paul Simon jouw nummer 1?

Ieder mens is uniek. Ook in zijn muzieksmaak. Dus als je 10 verschillende mensen vraagt wat hun top 10 zou zijn van ‘grootste pop-artiesten allertijden’ dan krijg je een groot verschil in die lijstjes. Waar zou Paul Simon bij jou in dat lijstje staan?

Bij mij zeker in de top 5, want wat een groot artiest is dat! Hij topt nog niet aan The Beatles, Beach Boys en Rolling Stones, maar verdient zeker schouder aan schouder te staan met die grootheden. In de reclamevrije programma’s van Hit100 van deze week aandacht voor Kodachrome, die je Paul Simon (ondanks zijn leeftijd) nog steeds moeiteloos hoort spelen hier boven.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.