Op vakantie met Procol Harum

De dj’s en samenstellers van Hit100.nl gaan er even een paar weken van tussen. Vakantie vieren in zuidelijke sferen. Traditiegetrouw nemen we niet alleen een kist vol met boeken mee, maar uiteraard ook een aantal welgevulde Spotify-speellijsten, waarbij de nummers offline gedownload zijn. Daarmee vliegen de kilometers onder de banden weg voordat je er erg in hebt. Bij dat alles ditmaal ook A Whiter Shade of Pale, gewoon omdat dat een prachtige evergreen is, waarvan je nooit genoeg krijgt. Geniet ondertussen van onderstaande reclamevrije programma’s (waarin Procol Harum ook te beluisteren is) en je hoort ons over enige weken weer terug. Tot dan!

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.