Da’s duurzaam, gewoon een oude hit recyclen!

“I’m Good (Blue)” is een nummer van de Franse DJ David Guetta en de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha. Het werd als single uitgebracht op 26 augustus 2022. Het nummer heeft veel elementen van Eiffel 65’s single “Blue (Da Ba Dee)” uit 1998.

“I’m Good (Blue)” werd enkele jaren geleden al opgenomen, uitgevoerd en geremixt voordat het in 2022 viraal ging op TikTok. Rexha nam later haar zang opnieuw op voor het nummer voordat het als single werd uitgebracht. Het staat tot nu toe bovenaan de hitlijsten in 15 landen, zoals Australië, Canada, Zwitserland, Denemarken, Nederland, Noorwegen, Finland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. En vandaar dat het deze week ook te beluisteren is in de Number One Show van deze week.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.