De grootste hits van NL, GB en USA in the Number One Show

“Anti-Hero” is een song van de Amerikaanse singer-songwriter Taylor Swift en de eerste single van haar tiende studioalbum, Midnights (2022). De teksten bespreken zelfhaat, depressie en angst.

Het lied is geïnspireerd door Swift’s nachtmerries en haar problemen met depersonalisatie en zelfhaat, en bekritiseerde haar tekortkomingen en maatschappelijke druk. Een begeleidende videoclip voor het nummer, geschreven en geregisseerd door Swift, ging ook op 21 oktober 2022 in première. Het toont Swift’s angsten, onzekerheden en eetstoornis, met behulp van drie verschillende incarnaties van haar. De video speelt ook een van haar nachtmerries na over haar nalatenschap en testament, waarbij Mike Birbiglia, John Early en Mary Elizabeth Ellis worden gecast als Swifts toekomstige familie. (bron)

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.