Ken je deze clip van Maroon 5 nog?

“Don’t Wanna Know” is een nummer van de Amerikaanse poprockband Maroon 5. Het bevat extra vocalen van de Amerikaanse rapper Kendrick Lamar. Het nummer werd op 12 oktober 2016 uitgebracht als de eerste single van hun zesde studioalbum Red Pill Blues (2017). Het nummer bereikte de top 10 in 23 landen, waaronder nummer 6 in de Verenigde Staten.

De videoclip voor “Don’t Wanna Know” werd geregisseerd door David Dobkin en bevat geen Lamar, maar gebruikt de originele versie van het nummer. De film is opgenomen in augustus 2016 in Los Angeles en ging in première op The Today Show op 14 oktober 2016. De video was een parodie op het augmented reality-spel Pokémon Go.

Blauwe schildpad

In de video is Adam Levine verkleed als een blauwe schildpad die te maken heeft met liefdesverdriet over een sinaasappel gespeeld door Sarah Silverman, waarbij de Maroon 5-leden ook verschillende kostuums aan hebben. In bepaalde scènes worden ze achtervolgd en verstoppen ze zich voor mensen die het spel spelen om een ​​wezen op de telefoon te vangen en andere keren elimineren ze zichzelf. De video bevat ook cameo’s van Ed Helms, Amanda Cerny, Shaquille O’Neal en Vince Vaughn. (bron)

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.