Say what you want about Texas

Er zijn van die nummers waar je instant-vrolijk van wordt. ‘Say what you want’ uit 1998 van Texas is er daar eentje van. Wat een fijne muziek!

“Say What You Want” is een nummer van de Schotse rockband Texas, geschreven door bandleden Johnny McElhone en Sharleen Spiteri. Het was de eerste single van het vierde studioalbum van de groep, White on Blonde (1997). Het nummer bevat interpolaties van “Sexual Healing” van Marvin Gaye en “Love … Thy Will Be Done” van Martika. Uitgebracht in januari 1997, is het commercieel de grootste hit van de band, met een piek op nummer drie in Engeland. De begeleidende videoclip die is uitgebracht om de single te promoten, toont zangeres Sharleen Spiteri in een futuristische kamer. (bron)

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.