Wie is dat bij Tiësto?

Tate Rosner McRae (geb. 1 juli 2003), algemeen bekend als Tate McRae , zingt mee met het nieuwste nummer van dj Tiësto. Het is een Canadese zangeres, songwriter, danseres en actrice. Op dertienjarige leeftijd kreeg ze bekendheid als de eerste Canadese finalist in het Amerikaanse reality-tv-programma So You Think You Can Dance.

McRae trok de aandacht van RCA Records in 2019 nadat haar originele nummer “One Day” (2017) viraal ging op YouTube en TikTok, en vervolgens haar debuut-EP All the Things I Never Said (2020) uitbracht. McRae kreeg al snel meer erkenning nadat haar nummer “You Broke Me First” een internationale hit werd.

Tatum Rosner McRae werd op 1 juli 2003 geboren in Calgary, Alberta, als zoon van een Canadese vader van Schotse afkomst en een Duitse moeder. Op vierjarige leeftijd verhuisde ze vanwege het werk van haar vader met haar gezin naar Oman, waar haar moeder danslessen gaf, en ze woonde daar drie jaar. Tijdens haar verblijf in Oman ging McRae naar The American International School Muscat (TAISM). McRae begon op zesjarige leeftijd met recreatieve danstraining.

McRae ging naar de Western Canada High School, maar studeerde in 2022 online af vanwege haar “drukke agenda”. (Bron)

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.