Dancing with John Legend on Hit100

“PDA (We Just Don’t Care)” is een nummer van de Amerikaanse zanger John Legend , afkomstig van zijn tweede studioalbum, Once Again (2006).

Het nummer werd een succes in Nederland, waar het nummer 20 bereikte in zowel de Nederlandse Top 40 als de Single Top 100. Een begeleidende videoclip voor het nummer, opgenomen in Rio de Janeiro, Brazilië door de Australische regisseur Nabil Elderkin, ging in première op Yahoo! Muziek op 29 januari. 2007. De Braziliaanse acteur Alexandre Rodrigues verschijnt in de videoclip. “PDA (We Just Don’t Care)” werd later opgenomen op de internationale soundtrack van de Braziliaanse soap Paraíso Tropical, geproduceerd door Rede Globo. (bron)

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.