So excited with this classic hits

“I’m So Excited” is een iconisch nummer van The Pointer Sisters. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1982 en bereikte nummer 30 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Twee jaar later werd een geremixte versie van het nummer uitgebracht en piekte het op nummer 9 in de Billboard.

De videoclip voor de heruitgave werd geregisseerd door Kenny Ortega en toont de zussen die zich klaarmaken voor een feest in een high society club. De clip bevat ook Dorian Harewood. Het nummer werd opgenomen in het RIAA- en National Endowment for the Arts-project Songs of the Century en wordt beschouwd als een van de grootste girlgroup-nummers aller tijden.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.