Hoe ‘Tell it to my heart’ dankzij een beetje geluk een hit werd

Wist je dat de hit “Tell It to My Heart” bijna nooit het daglicht had gezien als het niet was voor de vastberadenheid van Taylor Dayne en de steun van haar vader?

Het is moeilijk voor te stellen dat deze klassieker uit de jaren ’80 bijna vergeten was, maar dankzij Dayne’s inzet en haar vaders financiële hulp werd het een wereldwijde hit en lanceerde het haar carrière als een pop-icoon. Het is een herinnering dat soms het verschil tussen succes en falen kan liggen in de vastberadenheid en steun van degenen om ons heen.

Haar vader leende haar 6000 dollar om de song op te nemen, die tot haar was gekomen nadat ze de platenmaatschappij had gevraagd of er nog ‘vergeten demo’s’ op de plank lagen. Ze kreeg het nummer van Louisa Florio, die het voor een eigen Canadees album wilde opnemen.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.