Our douze points go to…Belgium!

Stef Caers, beter bekend als Gustaph, heeft zijn stempel gedrukt op de popmuziekscene als een getalenteerde singer-songwriter, producer en zangcoach. Geboren op 5 juli 1980 in Leuven, Vlaams-Brabant, begon hij zijn muzikale reis tijdens zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium van Gent, waar hij aanvankelijk optrad onder de naam Steffen.

In 2000 brak hij door met zijn debuutsingle “Gonna Lose You”, die een respectabele 22e plaats bereikte in de Vlaamse hitlijsten. Hij volgde dit succes op met een tweede single genaamd “Sweetest Thing”. Dit jaar vertegenwoordigde Caers België op het Eurovisie Songfestival in Liverpool met zijn nummer “Because of You”. Zijn optreden leverde hem een verdienstelijke 7e plaats op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.