Thank you Tina!

Op 83-jarige leeftijd is de wereldberoemde muzieklegende Tina Turner overleden. Dit nieuws werd bekendgemaakt via diverse bronnen. Turner, die bekend stond om haar krachtige stem en energieke optredens, liet een onuitwisbare indruk achter in de muziekwereld.

Met hits als “Proud Mary” en “What’s Love Got to Do with It” veroverde ze de harten van miljoenen fans wereldwijd. Haar carrière strekte zich uit over meerdere decennia en ze wordt nog steeds beschouwd als een van de grootste en meest invloedrijke artiesten aller tijden. Het overlijden van Tina Turner is een enorm verlies voor de muziekindustrie en ze zal altijd herinnerd worden als een ware legende.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.