De zomerse edities van de Number One Show

We zijn weer terug in Nederland! Het team van Hit100 heeft even een paar weken genoten van een zomervakantie. Tussentijds was wel gewoon de Number One Show te beluisteren op Solo Radio en Radio Emmeloord. Die programma’s zijn hier onder te beluisteren.

Een van de nummers die je kunt beluisteren is van Lumidee. Geboren op 13 oktober 1984, staat Lumidee Cedeño, beter bekend als Lumidee, bekend als een Amerikaanse zangeres die in 2003 de muziekwereld veroverde met haar hit “Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)”. Dit nummer bereikte de derde plaats op de Billboard Hot 100 en stond in meer dan tien landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, in de top tien. Het domineerde zelfs de hitlijsten in verschillende Europese landen.

Lumidee, geboren in East Harlem, New York City, van Puerto Ricaanse afkomst, begon haar muzikale reis op twaalfjarige leeftijd. Op veertienjarige leeftijd werd ze gediagnosticeerd met reumatoïde artritis, nadat ze eerder ten onrechte was gediagnosticeerd met lupus.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.