Like to know you Kitty Grant…

Wie is Kitty Grant??? Het is onmogelijk om iets van haar te achterhalen. Uit welk land komt ze? Wat doet ze nu? Leeft ze nog? Hoe is ze tot zingen gekomen? Van alles geprobeerd, maar er is niets over haar loopbaan te vinden. Wat het zoeken moeilijker maakt is dat er ook eerder al een filmactrice was met dezelfde naam.

Dit schrijft wikipedia over het nummer: “Glad to Know You” is een danssingle uit 1981 van de voormalige toetsenist/gitarist van Ian Dury & The Blockheads, Chaz Jankel. Na eerdere single releases “3,000,000 Synths” en “Ai No Corrida”, bereikte “Glad to Know You” nummer één op de Amerikaanse Billboard Hot Dance Club Play chart, bleef daar zeven weken staan en werd de grootste dance single van 1982.
In 1983 nam Kitty Grant een cover van het nummer op voor haar tweede album met dezelfde naam.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.