Justin Timberlake op Hit100.nl

Justin Randall Timberlake werd geboren op 31 januari 1981 in Memphis, Verenigde Staten. Hij is een Amerikaanse singer-songwriter en acteur. In de jaren negentig verwierf hij bekendheid als lid van de boyband *NSYNC. Later bracht hij zijn eerste soloalbum “Justified” uit in 2002. Als acteur speelde hij rollen in verschillende films, waaronder “The Social Network” en “In Time” .

Timberlake groeide op in Millington, een dorp naast Memphis, Tennessee. Hij heeft Ierse en Duitse wortels. Zijn ouders, Randall Timberlake en Lynn Bomar, zijn gescheiden geweest en hertrouwd. In 1993 maakte Timberlake zijn eerste stap in de showbusiness door zich aan te sluiten bij The Mickey Mouse Club, waar hij onder andere Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling en Joshua Scott Chasez ontmoette.

Hoewel hij vooral bekend staat om zijn muziek, heeft Timberlake ook indruk gemaakt als acteur. Hij speelde in films zoals “The Social Network”, waarin hij de rol van Sean Parker vertolkte, en “In Time”, een sciencefictionthriller. Wil je meer weten over Justin Timberlake? Je kunt zijn officiële website bezoeken voor meer informatie.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.