Zo moeilijk kan Harry Styles de liefde vinden

In “As it Was”, een nummer 1 hit uit het voorjaar van 2022 , bespreekt Harry Styles zijn eigen imago en de impact van wereldberoemd zijn op zijn mentale gezondheid en liefdesleven.

Zijn bekendheid kan het vinden van een soulmate namelijk best een uitdaging maken. De videoclip van “As it Was” bevat dan ook duidelijke symboliek. Een draaiende schijf maakt plaats voor schuivende vloerkunstwerken. Harry probeert achter een vrouwelijke tegenspeler aan te rennen, maar kan haar niet bereiken door de bewegende platen. Fans zien dit als een verwijzing naar een relatie waar je nog zo je best voor kunt doen, maar die toch niet (meer) mogelijk lijkt te zijn.

Peetdochter

Aan het begin van het nummer horen we de schattige stem die zegt: “Come on, Harry! We want to say goodnight to you!” Dit is de stem van Harry’s peetdochter, de vijfjarige Ruby Winston. Ruby is het dochtertje van de Britse producer en regisseur Ben Winston, die nauw samenwerkte met One Direction toen de band nog bij elkaar was. Harry trok na de break van de boyband in bij Ruby, Ben en zijn vrouw. Hij wilde liever in een ‘burgerlijk’ gezinshuis wonen dan alleen.

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.