Waar is Timeless gebleven?

Het is een van die weinige nummers die niet in Spotify te vinden is: Where is the love van Timeless. Lekker – ha ha woordgrap! – tijdloze muziek. Het is onduidelijk wat de groep nu doet. De Top 40 meldt zelf over de formatie: ,,Timeless was een R&B-trio uit Rotterdam bestaande uit Eric Gallant, Eric Jacott, Marcel Bogarde. Eric Jacott is een broer van Ruth Jacott, terwijl Marcel Bogarde een neef is van voetballer Winston Bogarde.” Hoe het ook is, het nummer is deze week te beluisteren in de podcast van Hit100.


Eén antwoord op “Waar is Timeless gebleven?”

  1. Willem

    Inderdaad een prachtig nummer van Timeless, wel raar dat zo’n juweeltje niet bij Spotify aanwezig is. Gelukkig wel bij Solo radio, zelfs op cd

Reactiemogelijkheid is gesloten

Krijg de nieuwste shows in je mail!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.